Vendlet bliver til DHG Danmark

Vendlet bliver til DHG Danmark

I februar 2022 blev Vendlet ApS opkøbt af DHG. Som resultat af dette, samt for fortsat at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige service, er Vendlet ApS nu blevet sammenlagt med DHG Danmark A/S.

19. maj 2022

Igennem sammenlægningen tror vi på, at vi kan optimere den service vi tilbyder og derigennem forbedre din overordnede oplevelse som kunde hos os. Fusionen vil bl.a. give Vendlets nuværende kunder adgang til et betydeligt større udvalg af løsninger til hospitals- og plejesektoren, som vi glæder os til at vise dig.

Vi får bl.a. en lang række tryksårsforebyggende madrasser, forflytningsplatforme, gåborde, samt sejl i høj kvalitet. Herudover fortsætter VENDLET produktet og vores lejringspuder i LEJRELET serien. Derfor kan du også fortsat følge med hos os på Vendlet.dk, hvor du også vil kunne afgive ordre, som du plejer.

 

Hvad betyder denne ændring for dig som kunde?

For dig som kunde vil opkøbet primært komme til at betyde, at du fremadrettet skal du afgive dine ordrer hos DHG Danmark A/S, ligesom det også bliver nødvendigt at opdatere bankoplysninger til DHG Danmark A/S. Disse ændringer træder i kraft fra den 1. juni 2022. Er du eksisterende kunde hos os får du disse bankoplysninger tilsendt. 

Herudover dækker DHG Danmark A/S alle eksisterende garantiaftaler på produkter købt hos Vendlet ApS.

 

Ændringer i organisationen

Som led i opkøbet vil der 1. juni 2022 ske ændringer i vores organisation, da to virksomheder bliver lagt sammen. De medarbejdere fra Vendlet ApS, der fortsætter, vil nu arbejde for DHG Danmark A/S.

Dette betyder også at produktionen af VENDLET systemet flyttes til Storbritannien (UK), men vi vil fortsat være lagerførende i Danmark. Dette vil sikre, at du ikke oplever længere leveringstider, og at du ikke pålægges yderligere fragt- eller toldafgifter som led i ændringerne.

OBS: Som konsekvens af flytning af lageret har vi desværre ikke mulighed for at sende varer mellem 24. – 31. maj. Bestillinger afgivet i denne periode vil blive sendt hurtigst muligt herefter.

 

Nye kontaktoplysninger

Som led i opkøbet får vi nye kontaktoplysninger pr. 1. juni 2022. Dog vil vores gamle kontaktoplysninger blive viderestillet i en overgangsperiode.

Vores nye kontaktoplysninger er som følger:

Ordrer, forsendelser og fakturering:

Direct Healthcare Group Danmark A/S
Bredgade 45,
7400 Herning
Kundeservice: info.dk@directhealthcaregroup.com
Telefon: +45 70 22 43 41

 

Monteringer, genopsætninger, reparationer og service:

Teknisk service: service.dk@directhealthcaregroup.com
Telefon: +45 41 99 10 39

 

Har du spørgsmål til, hvordan ændringerne vil påvirke dine individuelle behov, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os på ovenstående kontaktoplysninger. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Herudover har vi samlet en liste med svar på de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med sammenlægningen, som du kan finde i denne PDF.